четвер, 2 квітня 2020 р.

Кулінарія – це не просто предмет, це мистецтво (як музика, пісня, танці). А будь-яке мистецтво вимагає покликання, здібностей, наполегливої праці. В ПТУ-14 смт. Вороновиця у 1992 році було відкрито професію «Кухар; кондитер». Уроки теоретичного і виробничого навчання проходять у просторих кабінетах та лабораторіях, де учні навчаються креативно мислити, готувати кулінарні страви, застосовуючи нові виробничі технології. Неодноразово учні училища брали участь у конкурсах професійної майстерності як за професією «Кухар» так і за професією «Кондитер». Останніми учасниками та призерами були наші учні – Сич Яна в 2018 році та Тарануха Тетяна в 2019 році. Виробничу практику проходять на найкращих підприємствах громадського харчування . Кухарям, випускникам профтехучилищ присвоюється кухар третього, четвертого розрядів, кондитер третього розряду.

Немає коментарів:

Дописати коментар