четвер, 2 квітня 2020 р.
Кулінарія – це не просто предмет, це мистецтво (як музика, пісня, танці). А будь-яке мистецтво вимагає покликання, здібностей, наполегливої праці.
В ПТУ-14 смт. Вороновиця у 1992 році було відкрито професію «Кухар; кондитер».
Уроки теоретичного і виробничого навчання проходять у просторих кабінетах та лабораторіях, де учні навчаються креативно мислити, готувати кулінарні страви, застосовуючи нові виробничі технології.
Неодноразово учні училища брали участь у конкурсах професійної майстерності як за професією «Кухар» так і за професією «Кондитер». Останніми учасниками та призерами були наші учні – Сич Яна в 2018 році та Тарануха Тетяна в 2019 році.
Виробничу практику проходять на найкращих підприємствах громадського харчування . Кухарям, випускникам профтехучилищ присвоюється кухар третього, четвертого розрядів, кондитер третього розряду.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар