ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ПТУ №14
смт Вороновиця
___________
В.М.
Нагорний
ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПЛАН РОБОТИ
у режимі
дистанційної роботи
на час
проведення карантинних заходів
у
період з 06.04.2020 р. по 24.04.2020 р.
майстра в/н
ПТУ № 14 смт Вороновиця
Мальованої Наталі Миколаївни
№
з/п
|
День тижня, дата
|
Зміст організаційно-методичної роботи
|
Час виконання
|
1.
|
Понеділок
6.04.20
|
1.Ознайомлення з новими
нормативними документами
2.Консультація учнів
батьків про запровадження дистанційної форми навчання учнів, та методи його
впровадження.
3. Корегування календарно-тематичного планування на ІІ семестр 2019/20
н.р.
4. Опрацювання теми «Організація дистанційного навчання під час
карантину»
|
8.00– 14.00
|
2.
|
Вівторок,
7.04.20
|
1.Робота з документацією .
2.Підбір, розробка і
розміщення навчальних матеріалів для учнів на період карантину
3.Телефонний зв’язок з
учнями
4.Ознайомлення з
блогом.
|
8.00– 14.00
|
3.
|
Середа,
8.04.20
|
1.Відбір веб-сервісів
для дистанційного навчання.
2.Самоосвітня діяльність (пошук інструментів та
ресурсів дистанційного навчання), створення (оновлення ресурсу дистанційного
навчання учнів)
3.Робота з документацією (журналом теоретичного
та в/н).
4.Індивідуальні
консультації для учнів, які потребують допомоги під час навчання в
дистанційній формі (скайп, вайбер, телефон тощо)
|
8.00 – 14.00
|
4.
|
Четвер,
9.04.20
|
1.Надання
консультативної допомоги учням , щодо виконання навчальних завдань та
здійснення зворотного зв’язку між усіма учасниками освітнього процесу в
телефонному та онлайн-режимі.
2.Створення плану
дистанційного навчання (розробка завдань та матеріалів до опрацювання,
адаптація навчального контенту до онлайн середовища).
3.Робота з документацією .
4.Консультації з учнями в телефонному режимі по ретельному
заповнюванню щоденників виробничої практики .
|
8.00 – 14.00
|
5.
|
П’ятниця,
10.04..20
|
1.Встановлення
дистанційного зв’язку зі здобувачами освіти та батьками, налагодження
оптимального засобу комунікації між учасниками освітнього процесу.
2.Робота з документацією (вдосконалення папки
КМЗ з професії).
3.Опрацювання фахової
літератури
|
8.00– 14.00
|
6.
|
Понеділок,
13.04.20
|
1.Підбір, розробка і розміщення навчальних
матеріалів для учнів на період карантину .
2. 3. Опрацювання
методичної літератури..
3.Робота з документацією (вдосконалення папки
КМЗ з професії).
4.Індивідуальні
консультації для здобувачів освіти, які потребують допомоги під час навчання в
дистанційній формі.
|
8.00 – 14.00
|
7.
|
Вівторок,
14.04.20
|
1.Консультації з
методистом щодо створення сторінки з
професії кухар;кондитер на сайті
училища.
2.Відбір веб-сервісів
для дистанційного навчання.
3.Робота з документацією (вдосконалення папки
КМЗ з професії).
4.Складання тестових завдань для учнів по темі:
«Технологія
приготування холодних страв і закусок»
5.Поповнення майстерні дидактичними матеріалами та наочністю.
|
8.00– 14.00
|
8.
|
Середа,
15.04.20
|
1. Робота з документацією вдосконалення папки
КМЗ з професії: «кухар;кондитер»
2.Збір виконаних практичних завдань.
3.Індивідуальні консультації
для здобувачів освіти, які потребують допомоги під час навчання в дистанційній
формі
4.Опрацювання фахової
літератури
|
8.00– 14.00
|
9.
|
Четвер,
16.04.20
|
1.Оповіщення здобувачів освіти у групі Viber про пізнавальні освітні конкурси від
«Всеосвіти».
2.Робота з документацією (вдосконалення папки
КМЗ з професії).
3.Упорядкування папки конспектів уроків .
4.Консультації з батьками в телефонному режимі.
5.Допомога педагогічним працівникам щодо
наповнення навчальними матеріалами сайту.
|
8.00 – 14.00
|
10.
|
П’ятниця,
17.04.20
|
1.Розробка збірника уроків виробничого навчання
по темі: «Холодні страви і закуски».
2.Робота з документацією .
3.Систематизація матеріалів виконаних
здобувачами освіти.
4. Корекція переліку навчально – виробничих робіт.
|
8.00– 14.00
|
11.
|
Вівторок,
21.04.20
|
1.Відбір веб-сервісів
для дистанційного навчання.
2.Робота з документацією (вдосконалення папки
КМЗ з професії).
3. Консультації з учнями в телефонному режимі по ретельному
заповнюванню щоденників виробничої практики
4.Розробка збірника уроків виробничого навчання
по темі: «Холодні страви і закуски».
|
8.00 – 14.00
|
12.
|
Середа,
22.04.20
|
1.Консультація з методистом щодо наповнення навчальними матеріалами
сторінки сайту.
2.Оповіщення у групі
Viber та телефонній розмові важливої інформації для батьків та учнів, що до
продовження карантину.
|
8.00– 14.00
|
13.
|
Четвер,
23.04.20
|
1.Індивідуальні консультації
для учнів, які потребують допомоги під час навчання в дистанційній формі
2.Відбір веб-сервісів
для дистанційного навчання.
3.Підготовка і
розміщення матеріалів з професії «кухар;кондитер» у Viber.
4.Збір виконаних практичних завдань, відповідей на тести
учнями та виставлення оцінок.
|
8.00– 14.00
|
14.
|
П’ятниця
24.04.20
|
1.Розробка збірника уроків
виробничого навчання по темі: «Холодні страви і закуски».
2.Робота з
документацією .
3.Індивідуальні консультації
для учнів, які потребують допомоги під час навчання в дистанційній формі
|
8.00 – 14.00
|
Майстер
в/н Мальована
Н.М.
Майстер
в/н Мальована Н.М.
ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ПТУ №14
смт Вороновиця
___________
В.М.
Нагорний
ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПЛАН РОБОТИ
у режимі
дистанційної роботи
на час
проведення карантинних заходів
у
період з 27.04.2020 р. по 08.05.2020 р.
майстра в/н
ПТУ № 14 смт Вороновиця
Мальованої Наталі Миколаївни
№
з/п
|
День тижня, дата
|
Зміст організаційно-методичної роботи
|
Час виконання
|
1.
|
Понеділок
27.04.20
|
1.Ознайомлення з новими
нормативними документами
2.Консультація учнів
батьків про запровадження дистанційної форми навчання учнів, та методи його
впровадження.
3. Корегування календарно-тематичного планування на ІІ семестр 2019/20
н.р.
4.Робота над створенням тестів у сервісі Online Test Pad
|
8.00– 14.00
|
2.
|
Вівторок,
28.04.20
|
1.Робота з документацією .
2.Підбір, розробка і
розміщення навчальних матеріалів для учнів на період карантину
3.Телефонний зв’язок з
учнями
4.Працювання над блогом.
|
8.00– 14.00
|
3.
|
Середа,
29.04.20
|
1.Відбір інформації для
Google Класс .
2.Самоосвітня діяльність (пошук інструментів та
ресурсів дистанційного навчання), створення (оновлення ресурсу дистанційного
навчання учнів)
3.Робота з документацією (журналом теоретичного
та в/н).
4.Індивідуальні
консультації для учнів, які потребують допомоги під час навчання в
дистанційній формі (скайп, вайбер, телефон тощо)
|
8.00 – 14.00
|
4.
|
Четвер,
30.04.20
|
1.Надання
консультативної допомоги учням , щодо виконання навчальних завдань та
здійснення зворотного зв’язку між усіма учасниками освітнього процесу в
телефонному та онлайн-режимі.
2. .Відбір презентацій для Google Класс .
3.Робота з документацією .
4.Консультації з учнями в телефонному режимі по ретельному
заповнюванню щоденників виробничої практики .
|
8.00 – 14.00
|
5.
|
П’ятниця,
10.04..20
|
1.Встановлення
дистанційного зв’язку зі здобувачами освіти та батьками, налагодження
оптимального засобу комунікації між учасниками освітнього процесу.
2.Робота з документацією (вдосконалення папки
КМЗ з професії).
3.Видача завдань учням
в онлайн режимі.
|
8.00– 14.00
|
6.
|
Понеділок,
04.05.20
|
1.Підбір, розробка і розміщення навчальних
матеріалів для учнів на період карантину .
2. Опрацювання онлайн ресурсів.
3.Робота з документацією.
4.Індивідуальні
консультації для здобувачів освіти, які потребують допомоги під час навчання в
дистанційній формі.
|
8.00 – 14.00
|
7.
|
Вівторок,
05.05.20
|
1.Робота з документацією з професії.
2.Складання тестових завдань для учнів по темі:
«Технологія
приготування холодних страв і закусок»
3.Поповнення майстерні дидактичними матеріалами та наочністю.
4. Відбір завдань для
Google Класс .
|
8.00– 14.00
|
8.
|
Середа,
06.05.20
|
1.Збір виконаних практичних завдань. (фото звіт).
2.Індивідуальні консультації
для здобувачів освіти, які потребують допомоги під час навчання в
дистанційній формі
3.Опрацювання фахової
літератури
|
8.00– 14.00
|
9.
|
Четвер,
07.05.20
|
1.Оповіщення здобувачів освіти у групі Viber про новинки страв..
2.Робота з документацією (вдосконалення папки
КМЗ з професії).
3.Упорядкування папки конспектів уроків .
4.Консультації з батьками в телефонному режимі.
5.Допомога педагогічним працівникам щодо
наповнення навчальними матеріалами сайту.
|
8.00 – 14.00
|
10.
|
П’ятниця,
08.05.20
|
1.Розробка збірника уроків виробничого навчання
по темі: «Холодні страви і закуски».
2. Підготовка і
розміщення матеріалів з професії «кухар;кондитер» у Viber.
3.Систематизація матеріалів виконаних
здобувачами освіти.
|
8.00– 14.00
|
Немає коментарів:
Дописати коментар