четвер, 21 травня 2020 р.

До вершин майстерності необхідно іти все життя, тоді ви досягнете успіху.
Вибір професії-це друге народження людини.


Професія «Кухар»- найдревніша на Землі. Кухар-це знавець кулінарії, яка поринає своїм корінням в далеке минуле-туди, де горів вогонь жертовного вогнища, навколо якого збиралися древні люди. Від покоління до покоління передавали люди досвід приготування їжі.Адже, готувати - це дійсно мистецтво. 
Мелодія поєднань різних продуктів, розбавлена ​​тонкими нотками спецій і приправ, з'єднується єдину повноцінну, яскраву симфонію смаку. Кулінарія - це музика! 

Палітра яскравих фарб овочів, змішання з пастельними тонами заправок, утворює на блюді неповторної краси шедевр. Кулінарія - це живопис! 
По-окремо кожен продукт унікальний, у кожного свій характерний смак, запах, колір. У страві немає окремих інгредієнтів - кожен грає свою роль у загальній постановке.Кулінарія - це театр! 
Поєднуючи різні компоненти, ми щоразу отримуємо нове поєднання смаків. Змішуючи спеції, приправи, ми створюємо нові відтінки. Це чари смаків і запахів. Кулінарія - це магія! 
Відкиньте всі невірні, гнітючі думки типу: «Я не вмію готувати!». Повірте мені, готувати може кожен, головне не боятися. Ми самі ставимо перед собою перешкоди.

    Професія кухаря цікава та змістовна, праця кропітка і важка, потребує багато зусиль та творчої фантазії. Бути кухарем не легке творче ремесло. Він має бути по суті своїй художником, який створює неперевершені кулінарні шедеври. Нічого так не поєднує людей, як смачна їжа та гарно накритий стіл. Із хорошого рецепту, наче з пісні, слів не викинеш.
Щоб стати кухарем сучасного ресторанного господарства, потрібно закінчити такий навчальний заклад, як наше училище. Проте успіх кухаря залежить не від диплому і не від розряду. Майстерність відточується тільки в процесі роботи. Тому практика найважливіша. Але щоб стати справжнім асом  у цій справі, потрібно роки практики помножити на справжній кухарський талант.
Випускники нашого училища, працють на підприємствах ресторанного господарства



Бажаєте бути професійним кухарем, мрієте займатися улюбленою справою? Тоді пропонуємо  Вам зробити рішучий крок і зануритись в кухарську  майстерність в ПТУ14 смт Вороновиця.

Немає коментарів:

Дописати коментар