понеділок, 2 листопада 2020 р.

 

 

Тематичний план виробничої практики по професії   кухар-кондитер гр. №10

 по спеціальності кухар.

п\п

Дата

Всього: 343год/49д

Найменування виконаних робіт

1.       

22.10.2020

7

Приготування страв з м’яса відварного.

2.        

23.10.2020

7

Приготування антрекоту.

3.        

26.10.2020

7

Приготування шашлику.

4.        

27.10.2020

7

Приготування битків українських.

5.        

28.10.2020

7

Приготування  кручеників волинських.

6.        

29.10.2020

7

Приготування  яловичини в кисло – солодкому соусі.

7.        

30.10.2020

7

Приготування азу.

8.        

02.11.2020

7

Приготування рагу.

9.        

03.11.2020

7

Приготування гуляшу.

10.    

04.11.2020

7

Приготування плову.

11.    

05.11.2020

7

Приготування м’яса хрусткого.

12.    

06.11.2020

7

Приготування котлет, шніцеля.

13.    

09.11.2020

7

Приготування печенні по-київськи.

14.    

10.11.2020

7

Приготування печені по – домашньому.

15.    

11.11.2020

7

Приготування биточків по-вінницькому.

16.    

12.11.2020

7

Приготування котлети київської.

17.    

13.11.2020

7

Приготування кручеників апетитних.

18.    

16.11.2020

7

Приготування голубців з м’ясом.

19.    

17.11.2020

7

Приготування біфштексу січеного.

20.    

18.11.2020

7

Приготування  зраз з котлетної маси.

21.    

19.11.2020

7

Приготування січеників старовинних.

22.    

20.11.2020

7

Приготування котлет «Пожарських».

23.    

23.11.2020

7

Приготування смажених страв з птиці.

24.    

24.11.2020

7

Приготування мозку відварного.

25.    

25.11.2020

7

Приготування биточків з печінки.

26.    

26.11.2020

7

Приготування качки фаршированої.

27.    

27.11.2020

7

Приготування  риби смаженої під маринадом.

28.    

30.11.2020

7

Приготування ковбаси домашньої.

29.    

01.12.2020

7

Приготування риби фаршированої.

30.    

02.12.2020

7

Приготування окороків курячих фаршированих.

31.    

03.12.2020

7

Приготування  риби заливної.

32.    

04.12.2020

7

Приготування холодцю з субпродуктів.

33.    

07.12.2020

7

Приготування рулету полтавського.

34.    

08.12.2020

7

Приготування бутербродів.

35.    

09.12.2020

7

Приготування салатів з сирих овочів.

36.    

10.12.2020

7

Приготування салатів з варених овочів.

37.    

11.12.2020

7

Приготування закусок сиру.

38.    

14.12.2020

7

Приготування яєць фаршированих.

39.    

15.12.2020

7

Приготування оселедця з цибулею.

40.    

16.12.2020

7

Приготування салатів з м’яса.

41.    

17.12.2020

7

Приготування компотів.

42.    

18.12.2020

7

Приготування яблук печених.

43.    

21.12.2020

7

Приготування шарлотки з яблук.

44.    

22.12.2020

7

Приготування желе.

45.    

23.12.2020

7

Приготування чаю.

46.    

24.12.2020

7

Приготування кави.

47.    

28.12.2020

7

Приготування какао з молоком.

48.    

29.12.2020

7

Приготування шоколаду.

49.    

30.12.2020

7

Приготування киселю.

    

 

   

 

Немає коментарів:

Дописати коментар