Тематичний план
виробничої практики по
професії кухар-кондитер гр. №10
по спеціальності кухар.
|
№ п\п |
Дата |
Всього:
343год/49д |
Найменування
виконаних робіт |
|
1. |
22.10.2020 |
7 |
Приготування страв з м’яса відварного. |
|
2. |
23.10.2020 |
7 |
Приготування антрекоту. |
|
3. |
26.10.2020 |
7 |
Приготування шашлику. |
|
4. |
27.10.2020 |
7 |
Приготування битків українських. |
|
5. |
28.10.2020 |
7 |
Приготування кручеників волинських. |
|
6. |
29.10.2020 |
7 |
Приготування яловичини в кисло – солодкому соусі. |
|
7. |
30.10.2020 |
7 |
Приготування азу. |
|
8. |
02.11.2020 |
7 |
Приготування рагу. |
|
9. |
03.11.2020 |
7 |
Приготування гуляшу. |
|
10.
|
04.11.2020 |
7 |
Приготування плову. |
|
11.
|
05.11.2020 |
7 |
Приготування м’яса хрусткого. |
|
12. |
06.11.2020 |
7 |
Приготування котлет, шніцеля. |
|
13. |
09.11.2020 |
7 |
Приготування печенні по-київськи. |
|
14. |
10.11.2020 |
7 |
Приготування печені по – домашньому. |
|
15. |
11.11.2020 |
7 |
Приготування биточків по-вінницькому. |
|
16. |
12.11.2020 |
7 |
Приготування котлети київської. |
|
17. |
13.11.2020 |
7 |
Приготування кручеників апетитних. |
|
18. |
16.11.2020 |
7 |
Приготування голубців з м’ясом. |
|
19. |
17.11.2020 |
7 |
Приготування біфштексу січеного. |
|
20. |
18.11.2020 |
7 |
Приготування зраз з котлетної маси. |
|
21. |
19.11.2020 |
7 |
Приготування січеників старовинних. |
|
22. |
20.11.2020 |
7 |
Приготування котлет «Пожарських». |
|
23. |
23.11.2020 |
7 |
Приготування смажених страв з птиці. |
|
24. |
24.11.2020 |
7 |
Приготування мозку відварного. |
|
25. |
25.11.2020 |
7 |
Приготування биточків з печінки. |
|
26. |
26.11.2020 |
7 |
Приготування качки фаршированої. |
|
27. |
27.11.2020 |
7 |
Приготування риби
смаженої під маринадом. |
|
28. |
30.11.2020 |
7 |
Приготування ковбаси домашньої. |
|
29. |
01.12.2020 |
7 |
Приготування риби фаршированої. |
|
30. |
02.12.2020 |
7 |
Приготування окороків курячих фаршированих. |
|
31. |
03.12.2020 |
7 |
Приготування риби заливної. |
|
32. |
04.12.2020 |
7 |
Приготування холодцю з субпродуктів. |
|
33. |
07.12.2020 |
7 |
Приготування рулету полтавського. |
|
34. |
08.12.2020 |
7 |
Приготування бутербродів. |
|
35. |
09.12.2020 |
7 |
Приготування салатів з сирих овочів. |
|
36. |
10.12.2020 |
7 |
Приготування салатів з варених овочів. |
|
37. |
11.12.2020 |
7 |
Приготування закусок сиру. |
|
38. |
14.12.2020 |
7 |
Приготування яєць фаршированих. |
|
39. |
15.12.2020 |
7 |
Приготування оселедця з цибулею. |
|
40. |
16.12.2020 |
7 |
Приготування салатів з м’яса. |
|
41. |
17.12.2020 |
7 |
Приготування компотів. |
|
42. |
18.12.2020 |
7 |
Приготування яблук печених. |
|
43. |
21.12.2020 |
7 |
Приготування шарлотки з яблук. |
|
44. |
22.12.2020 |
7 |
Приготування желе. |
|
45. |
23.12.2020 |
7 |
Приготування чаю. |
|
46. |
24.12.2020 |
7 |
Приготування кави. |
|
47. |
28.12.2020 |
7 |
Приготування какао з молоком. |
|
48. |
29.12.2020 |
7 |
Приготування шоколаду. |
|
49. |
30.12.2020 |
7 |
Приготування киселю. |
Немає коментарів:
Дописати коментар